Házirend

ÁszF – Emocean yoga Sport Egyesület

Bejelentkezés:

Az órákon, programokon való részvétel regisztrációhoz kötött. Az általunk tartott összes program limitált, ezért bejelentkezéseddel tudod biztosítani a helyedet.
Amennyiben egészségi állapotod ezt megkívánja, regisztráció előtt konzultálj orvosoddal, és azt jelezd az oktató felé is.
Az órákat minden résztvevő saját felelősségére látogatja.

Fizetés:

Az órajegyeket csak online, regisztrációkor tudod fizetni. A különböző programok árai, időtartama illetve helyszíne eltérhetnek egymástól, mindig tájékozódj az adott esemény leírásában.
Lehetőség van bérletek vásárlása is, 5 illetve 10 alkalmas bérletekről érdeklődj az oktatónál.
A fizetés PayPal-al történik. Ha nincs PayPal fiókod, kattints a “Fiók létrehozása” gombra a felugró ablakban, és fizethetsz kártyával is.

Lemondás:

Amennyiben mégsem tudsz részt venni az órán, kérlek minden esetben jelezd felénk, de legkésőbb 24 órával az esemény megkezdése előtt. A későn lemondott, illetve le nem mondott órákat minden esetben ki kell fizetni. Az időben lemondott óra díját 30 napon belül felhasználhatod egy általad választott, de árban megegyező másik órán.

Érkezés/távozás:

A programok kezdete előtt legalább 10 perccel érkezz meg. Öltözeted legyen mindig a programnak megfelelő. Kérlek ne használj krémeket, illó-olajokat, erős parfümöt óra előtt.
Az eszközökért mindenki maga felelős, ezért kérlek, bánj velük körültekintően. Károkozás esetén a kár megtérítése a vendéget terheli. Az eszközöket rendeltetés szerűen, oktató felügyelete mellett lehet csak használni, saját felelősségre. Óra után az eszközeit mindenki maga pakolja vissza az oktató felügyelete mellett.

Óra alatt viselkedéseddel ne zavard társaidat, a tanárt.
Az óra alatt mobiltelefon használata tilos, kérlek kapcsold ki, vagy állítsd repülőgép üzemmódba, hogy a rezgés senkit ne zavarjon.
Távozáskor, kérlek, hagyj rendet magad után, és figyelj értékeidre is. A helyszínen felejtett személyes tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

Fényképezés:

Az órákon tilos fotózni. Kérésedre az oktató szívesen készít rólad képeket, amiket a forrás megjelölésével nyugodtan felhasználhatsz. Kérlek ne zavard az óra menetét és társaidat fényképezéssel.

 

Részvételi feltételek:

Az órákon minden egészséges 18. életévét betöltött felnőtt részt vehet, akinek egészségi állapota ezt lehetővé teszi. 18 éven aluliak szülői hozzájárulással részt vehetnek az órákon, de az oktatónak jogában áll egyes programok esetében másképp dönteni. A programokon nem vehet részt olyan, aki alkohol- és/vagy drog- befolyása alatt áll.

A regisztrációval kijelented, hogy elolvastad és elfogadtad a fent leírt regisztrációra, lemondásra illetve órákon való részvételre vonatkozó feltételeket és azokkal egyetértesz.