Táborok, egyéb programok

Jóga tábor

Amikor tényleg mindent csak magadért teszel. Pár napra kiszakadsz a megszokottból, nem kell döntéseket hoznod, másokért felelned, sőt még, azt sem kell szinte kitalálnod, hogy mit vegyél fel reggel. A jóga táborokban van idő elmélyülni a jóga bizonyos aspektusaiban, így biztos, hogy sok újdonságot fogsz tanulni, de marad idő a pihenésre és más érdekes programokra is legyen szó akár vitorlázásról, kirándulásról, sup túráról vagy csak közös chillelésről, tartalmas beszélgetésekről.

A tökéletes kombinációja az aktív nyaralásnak és a testi lelki feltöltődésnek. Mindegy, hogy mennyire vagy sportos vagy épp teljesen kezdő jógázó, biztosan megtalálod a számodra legtöbbet adó programokat. 

kontakt jóga

Egy különleges óratípus, ahol a gyakorlatokat párban végezzük. Gyakorlatilag olyan, mintha az egész órán lenne veled egy privát tanár, aki segít és javít, de te magad is segíted és javítod partneredet minden egyes pózban. A jól ismert ászanákat így intenzívebbnek fogod érezni és lehetőséged lesz nehezebb, új pózokat is biztonságosan kipróbálni. Mindemellett minőségi időt tölthetsz el barátoddal, pároddal és saját magaddal.

Workshop

Azaz egy tematikus óra, ahol részletesen megtanulunk egy bizonyos ászanát, ászana családot, vagy jóga irányzatot. A rendszeres órák kiegészítése, ahol jut idő mindenre, amit tudni érdemes légzésről, technikákról, jóga eszközökről és szakmai titkokról. 

Rendezvények

Ha valami emlékezetes céges rendezvényre, legény- vagy lánybúcsúra, szakmai napra vágy, ami jól összehozza a csapatot és még szórakoztató is, akkor ne keress tovább. Számos ötletem van és a jóga sokféleségének köszönhetően konnyen idomul a helyszín vagy a létszám adta keretekhez. Ha valami egészséges kikapcsolódásra vágysz, írj emailt a részletekért. 

office yoga

Egész nap az irodában ülsz és nem jutsz el sportolni, mozogni, mert… és itt jön valami nyomós érv. Semmi baj, már erre is van egy zseniális megoldás, az office yoga. Az sem baj, ha már mindenki otthonról dolgozik, mert online formában is tökéletesen működik. Munka előtt esetleg ebédidőben vagy a munkanap végén egy közös lazulás a kollégákkal erősen oldja a munkahelyi feszkót és elősegíti a produktív együttműködést. Részletekért írj emailt.